Medlem

RFSL

RFSL arbetar för hbtq-personers rättigheter i Sverige och världen. Vi ordnar trygga mötesplatser, utbildar och bedriver politisk påverkan. Alla som vill stötta hbtq-personers rättigheter är välkomna som medlemmar. Tack för ditt engagemang!

 Argument för att bli medlem

  • Du tar ställning för hbtq-personers rättigheter.
  • Du är med och gör RFSL:s arbete möjligt lokalt, nationellt och internationellt.
  • Du hjälper RFSL att få en starkare röst och muskler så att vi kan göra skillnad.
  • Du blir uppdaterad om hbtq-frågor.
  • Du får tillgång till mötesplatser och events lokalt och nationellt.
  • Du kan vara med och påverka RFSL.
  • RFSL möter ett starkt motstånd från homofoba, transfoba och bifoba krafter i Sverige och världen och behöver fler vänner som tar ställning.

 

Hur blir jag medlem?

Du kan bli medlem online, via sms eller i person i vår föreningslokal.

Du kan fylla i formuläret och välja att betala med direkt eller få ett inbetalningskortet. Det gäller både om du blir medlem för första gången och om du förlänger ditt medlemskap. Glöm inte att välja RFSL Örebro i avdelningsvalet.

Du kan också skicka ett SMS till 72980 och i meddelandet skriver du RFSLmedlem och sedan ditt personnummer (RFSLmedlem ååååmmddxxx).

Om du kommer förbi vår lokal så kan du betala kontakt eller via swish.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften i RFSL är ordinarie 100 kr. Medlemskapet avslutas den sista december och därför har vi nu rabatterat medlemskap på 50 kr.

Du kan bli medlem i RFSL Ungdom till och med det år du fyller 26. Medlemsavgiften i RFSL Ungdom är 50 kr per år. Mellan 27 och 30 års ålder kan du också ha dubbelt medlemskap i RFSL och RFSL Ungdom utan extra kostnad.

RFSL Örebro

Medlemmar i RFSL Örebro får rabatterat på utvalda fester på Club Heaven. De festerna kommer att utannonserar här på hemsidan och facebook.

Har du aldrig varit hos RFSL Örebro tidigare och känner dig osäker på att komma hit ensam första gången? Ett tips är att komma till någon av föreningens cafékvällar på tisdagar! Om du vill får du gärna höra av dig så ser vi till att någon ur föreningen är på plats och möter dig!