Sexperterna

Hälsa, sex och hivRFSL

Sexperterna arbetar för en förbättrad sexualhälsa på nätet, på barer och i parker. Du har kanske sett våra glada informatörer ute i Stockholms klubbliv någon gång?

Sexperterna informerar om säkrare sex och delar ut gratis kondomer, och riktar sig till killar som har sex med killar och transpersoner. Vi är sex positiva och använder oss av peer-2-peer metoden, vilket betyder att våra informatörer själva tillhör målgruppen.

Sexperterna kan ses med vår kondombar ute i Örebros uteliv. Om ni är intresserade av att bli besökta av kondombaren kontakta oss gärna.

 

Sexperterna hemsida har mer bra information om sex och säkrare sex. Det finns en frågelåda, en chatt, en påminnelsefunktion via sms att gå att testa sig och mera. All information är kontrollerad av Venhälsa.

sexperterna skönare sex

SKÖNARE SEX Är du inne på kärleksfulla trekanter, tillfälliga kontakter eller bara bli en bättre älskare? Klicka här så hittar du massor av tips vad du kan göra med händerna och resten av kroppen.

sexperterna din kropp

DIN KROPP För vissa sitter njutningen i en vuss kroppsdel, andra har en förmåga att känna sexuell stimulans i hela kroppen. Klicka här och läs mer om din kropp och erogena zoner.

sexperterna testning pepp

TESTNING & PEP Testar du dig var sjätte eller var tolfte månad? Det finns massor av anledningar till att testa sig, vissa gör det regelbundet, andra gör det när de känner oro efter att ha haft oskyddat sex. Läs mer här om saker som kan vara bra att tänka på när du testar dig.

sexperterna flirt karlek

FLIRT & KÄRLEK Oavsett om du letar efter Mr Right eller Mr Right Now kan dejtingdjungeln vara lite svårt att hitta i. Hur flörtar man? Hur får man en relation att behålla sin glöd? Klicka här och läs mer.

sexperterna fakta

FAKTA Under den här rubriken finns faktafyllda artiklar om könssjukdomar, alkohol/droger och om smittskyddslagen. Här kan du också hitta Sexperternas Frågelåda!

sexperterna_logga

 

Sexperterna informatörer

Vill du vara del av en verksamhet som arbetar med säkrare sex, hiv och sexualhälsa för killar och transpersoner? Vi söker dig som tycker att hiv är en viktig fråga, som vi behöver prata mer om, och vill engagera dig i Sexperterna uppsökande verksamheter på internet och Örebros uteliv.

Du som informatör ska tillhöra målgruppen vi riktar oss till. Du behöver inga förkunskaper, utan det är viktigare att du har stort engagemang och intresse för säkrare sex. Vi erbjuder dig en utbildning för att du ska kunna klara uppdraget.

Låter det som något för dig? Skicka ett mail där du kort presenterar dig själv, berättar om du har erfarenhet från något liknande, och vad som gör dig lämpad för uppdraget, till:  cristian.rehn@orebro.rfsl.se